Hoge Raad van de levende Mensenkinderen
Ondersteuning bij het invullen van de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten

Ondersteuning bij het invullen van de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten

Ondersteuning bij het invullen van de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten


Bijdrage
De bijdrage is € 19,95 per Enige Erfgenaam levend mens. Voor minderjarige Enige Erfgenamen geldt een bijdrage van € 10,00 per minderjarige Enige Erfgenaam.

Omschrijving Ondersteuning
Wat krijg je hiervoor?

Je ontvangt een Excel bestand waarop de gevraagde gegevens moeten worden ingevuld.

De volgende in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten worden op basis van door jouw aangeleverde gegevens ingevuld:

  1. Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving (VBA).
  2. Testamentaire Erfrechtelijke Algemene Volmacht.
  3. Begeleidend Schrijven bij de Algemene Volmacht.
  4. Promissory Note (indien van toepassing).
  5. Begeleidend Schrijven bij de Promissory Note (indien van toepassing).
  6. Exoneratie Arrest aan de (Trust)Belastingdienst en de Hoge Raad der Nederlanden.
  7. Brief aan de Raad van State.

De documentenset wordt per mail verstuurd, waarna je deze volledig maakt met het zetten van handtekeningen, parafen en vingerafdrukken. Je verstuurt de documenten zelf via PostNL (Nederland) of BPost (België).

Naast de ingevulde documenten ontvang je tevens een handleiding die per document duidelijk uitlegt waar de handtekeningen, parafen, en vingerafdrukken moeten worden geplaatst, alsook hoe de verzending van de documenten via PostNL of BPost dient te gebeuren. Ter verdere ondersteuning ontvang je een handig documentenoverzicht, waarin precies te zien is welke stukken in origineel en/of kopie waar naartoe moeten worden gestuurd. Indien je tijdens de fase van het compleet maken van de documenten en/of van het versturen van de documenten vragen hebt dan kun je altijd contact opnemen, je wordt dan zo snel als mogelijk geholpen.

Het is wel van belang om jezelf goed te informeren en op de hoogte te blijven van het pad rondom het autonoom worden/zijn. Op de pagina ‘Tutorial’ van deze website vind je de link naar de officiële tutorial website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). De tutorial website is een vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy, die je regelmatig kunt raadplegen om zelf de regie over jouw leven te nemen. Je vindt er verder een Stappenplan waar je in één oogopslag kunt zien wat de vervolgdocumenten zijn, die je versturen kunt en de toepassing van deze documenten. Wil je actief op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Dan kun je je abonneren op de Nieuwsbrief van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM).

Aanvragen ondersteuning

  1. Je kunt de ondersteuning bij het invullen van de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten aanvragen bij Roelof Vdf Bontan op mailadres: hrm-support@yourfreedom.one. Vermeld naam en aantal meerderjarige en (indien van toepassing) minderjarige Enige Erfgenamen. Geef daarnaast aan of je als Nederlander in Nederland of in het buitenland woont, of dat je als Belg ondersteuning wenst. Buitenlanders die een werk- en/of verblijfsvergunning hebben voor Nederland kunnen ook ondersteuning aanvragen.
  2. Na ontvangst van je bestelling, verstuurt Roelof een betaalverzoek.
  3. Na ontvangst van je betaling ontvang je het aantal Excel bestanden, die noodzakelijk zijn.
error: Please ask permission to administrator, thank you!