Hoge Raad van de levende Mensenkinderen
Tutorial

Tutorial

Officiële Tutorial van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen

 

De website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is de officiële tutorial website
De teksten gerelateerd aan de Erfrechtelijke documenten zijn bedoeld voor zelfstudie en (zelf)onderzoek: de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is een vrijelijk beschikbare online zelfstudie training. Als je een vraag hebt over de Erfrechtelijke documenten, kun je via het zoekvenster zoeken of de vraag al eerder gesteld en beantwoord is.

Forum
Vind je het antwoord op je vraag niet? Via het forum Autonomie in de praktijk vind je een overzicht van elkaar overlappende cirkels van ondersteuners aan wie je jouw vragen via mail of facebook messenger kunt stellen. Wees zorgvuldig met jouw privacy gevoelige informatie.

Transparantie en vrijelijke beschikbaarheid
Een pad dat nog niet eerder ontsloten was, dient transparant en vrijelijk openbaar beschikbaar gesteld te worden. Volledig open gedeeld. Inclusief ervaringen van mensen. Mensen, die een nog niet eerder ontsloten pad lopen, zijn degenen die dit pad aan het ontsluiten / ontvouwen zijn! En vanzelfsprekend hebben die mensen, jij dus, het volste recht om in 100% transparantie deelgenoot te worden (gemaakt) van belevingen én ervaringen van anderen die meelopen (wij bedoelen niet volgen) op dit, nog niet eerder ontsloten, pad.

Een pad dat ontsloten wordt vanuit Universele Wetgeving / Rechten van de Mens, dient 100% transparant te zijn, en geen besloten / gesloten achterkamertjes te kennen.

Copyright
Dat wat gebaseerd is en ingebed ligt in Universele Wetgeving / Rechten van de Mens is vanzelfsprekend vrij van copyright: de betekenis van Universeel is vrijelijk beschikbaar voor ÉÉN IEDER. Eén ieder is volledig vrij om mee te lopen op het pad, te stoppen met meelopen (tijdelijk) en later weer in te stappen, zonder ook maar enige implicaties.

Met betrekking tot copyright deed de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) op 18 november 2021 een Uitspraak.

Een pad onzuiver maken met een marketing-verdienmodel is vanzelfsprekend not done en niemand waardig die zegt vanuit Universele Wetten / Rechten van de Mens / Autonomie te komen en Suveran te zijn!

Samenwerking
Het team van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) is niet gelieerd aan andere platforms en/of websites, en het team van HRM geeft géén lezingen, omdat álle informatie die nodig is om te verdiepen naar de levende mens vrijelijk beschikbaar aangereikt wordt via de online zelfstudie Academy!

 

error: Please ask permission to administrator, thank you!